www.biobaseddelta.nl

Biobaseddelta.nl

Netwerk- en kennisplatform van Stichting Circular Biobased Delta

De Stichting Circular Biobased Delta is een samenwerking van provincies, bedrijven en kennisinstellingen in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Samen lopen zij voorop in de ontwikkeling van een duurzame biobased-economie.

De Stichting voelt de noodzaak om de transitie van een duurzame economie goed te benutten. Dit doen zij door haar online netwerk te versterken en samenwerkingen te bevorderen tussen overheden, bedrijven en kennisinstellingen.

Om deze duurzame activiteiten ook online verder te ontwikkelen en te profileren, hebben zij het Performis Publishing Platform ingezet om het webplatform www.biobaseddelta.nl vorm te geven. Naast informatie, biedt dit platform een community om het netwerk onderling te verbinden en samenwerking te bevorderen. De Stichting biedt alle informatie en functionaliteiten aan in het Nederlands en in het Engels (www.biobaseddelta.com) om met al haar doelgroepen in contact te blijven.

Performis heeft in haar eigen beheer een geavanceerd digitaal platform ontwikkeld, Performis Publishing Platform. Ons PPP-platform bevat alle functionaliteiten en mogelijkheden die netwerk-, branche- en ledenorganisaties nodig hebben om online met haar doelgroepen te communiceren. De Stichting heeft gekozen voor een tweetalig informatieplatform met een aanvullend community kanaal. Naast de inrichting, blijven wij betrokken bij de Stichting Circular Biobased Delta voor uitbreiding van  online kennisdeling en haar community gedreven kanalen.