www.debibliotheken.nl

DeBibliotheken.nl

Kennisplatform Vereniging van Openbare Bibliotheken

De Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) werkt aan de gemeenschappelijke belangen van de openbare bibliotheken, de provinciale ondersteuningsorganisaties en de landelijke organisaties. Centraal staat de versterking van de maatschappelijke rol van de leden zodat iedereen in de samenleving toegang heeft tot goede informatie en kansen om zichzelf te ontwikkelen, op elk niveau.

In het kader van de visie ‘VOB 3.0’ wil de vereniging voor haar leden een transparant platform zijn, waar informatie op een logische en intuïtieve manier te vinden is. Hiervoor hebben zij gekozen om het Performis Publishing Platform in te zetten voor haar online communicatie. Het PPP-platform biedt de VOB verschillende zoek- en filtermogelijkheden, een responsive website voor alle apparaten en meer online interactie en dialoog.

Performis heeft in eigen beheer een geavanceerd digitaal platform ontwikkeld, Performis Publishing Platform. Ons PPP-platform bevat alle functionaliteiten en mogelijkheden die netwerk-, branche- en ledenorganisaties nodig hebben om online met haar doelgroepen te communiceren. Naast de bouw en inrichting van het kennisplatform, blijven wij als sparringpartner bij VOB betrokken voor de optimalisatie van online kennisdeling.