www.nvdietist.nl

Nvdietist.nl

Verenigingsplatform van de Nederlandse Vereniging van diëtisten

De Nederlandse Vereniging voor Diëtisten maakt zich sterk voor goede diëtetiek voor iedere Nederlander. Ze vertegenwoordigt meer dan 2800 diëtisten die allen wetenschappelijk onderbouwd zijn om de complexe relatie tussen juiste voeding en een gezonde levensstijl in de praktijk te brengen.

De NVD heeft al eerder gekozen voor de softwareoplossing van Performis door haar tijdschrift ‘Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek’ online beschikbaar te maken. Nu kiest de vereniging opnieuw voor Performis om haar verenigingswebsite en haar tijdschrift samen te voegen tot één krachtig online communicatieplatform waar ontmoeting, kennisdeling en ontwikkeling van het vak van diëtist centraal staan.

Performis zet haar nieuwste softwareplatform Hello Members in voor dit verenigingsplatform. Deze software kenmerkt zich door een grotere flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en optimale zoek- en filteropties waardoor de gebruiker snel gerichte informatie vindt over de vereniging en haar tijdschrift. Naast de functionele bouw, zet Performis haar kennis in op het gebied van digitale transformatie naar effectieve online communicatie. Door het hechte samenwerkingsverband met de NVD, wordt het platform ingericht als volledig digitaal gedreven kanaal.