www.nvlf.nl & www.logopedie.nl

NVLF.nl & Logopedie.nl

Verenigings- en consumentenplatform van de NVLF

De NVLF is de beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. Aangesloten leden zijn logopedisten met, of in dienst van, een eigen praktijk en logopedisten in het onderwijs en de gezondheidszorg. De NVLF ondersteunt haar leden in allerlei vormen zodat zij hun cliënten/patiënten kwalitatief hoogstaande logopedische zorg bieden in alle levensfasen.

Om de rol en toegevoegde waarde van een logopedist online te profileren en te ondersteunen, heeft de NVLF gekozen om het Performis Publishing Platform in te zetten voor haar leden en voor de consument. De twee online kennisplatformen zijn visueel gekoppeld, maar zorgen elk voor gerichte informatie voor de specifieke doelgroep.

Performis heeft in eigen beheer een geavanceerd digitaal platform ontwikkeld, Performis Publishing Platform. Het PPP-platform bevat alle functionaliteiten en mogelijkheden die netwerk-, branche- en ledenorganisaties nodig hebben om online optimaal met haar doelgroepen te communiceren. Tijdens het project acteren we als partner om de transformatie naar digitalisering goed te begeleiden. We richten functioneel het platform in en begeleiden de klant naar de optimale inzet van online content. Daarnaast blijven we als gesprekspartner, betrokken bij de NVLF in de continue optimalisatie van de digitaal gedreven kanalen.