Ga door naar hoofdcontent
Slider afbeelding


Digitale Platforms

Met Hello Members cloudsoftware richten wij snel en tegen lage kosten een geavanceerde online-platform in zoals een verenigingswebsite of online-magazine.

Een digitaal huis voor je vereniging

Waar ben je naar op zoek? Een nieuwe verenigingswebsite of een digitaal verenigingshuis voor je leden?

Die vraag stellen we vaak in gesprekken met onze klanten. Want in dit online-tijdperk ontvang je waarschijnlijk meer leden op je website dan in je kantoorpand. En waarom zou je die website dan niet inrichten op basis van dezelfde uitgangspunten als je verenigingskantoor?

Of beter nog: maak van je digitale huis een betere versie van je verenigingskantoor.

lees meer

Afbeelding Continuous,One,Line,Drawing,Of,Sofa,With,Lamp,Lampshade,And

Meer weten over Hello Members Software?

Digitale Platforms

Nederlandse Vereniging van Diëtisten

Voor de Nederlandse Vereniging van Diëtisten realiseerden we een nieuwe verengingswebsite. Het platform is gebaseerd op de door Performis ontwikkelde Hello Members cloudsoftware en gebruikt vrijwel alle functies die de software biedt. 
lees meer

Afbeelding digitaal 2.4
Afbeelding digitaal 1.3

Geo Informatie Nederland

Voor Geo Informatie Nederland realiseerden we een nieuwe verenigingswebsite. Binnenkort volgt een uitbreiding met een online platform voor arbeidsmarktcommunicatie GeoCarrière.

lees meer

Revalidatie Nederland

Voor Revalidatie Magazine, uitgave van Revalidatie Nederland, ontwikkelden we een magazineplatform en nieuwe digitale verdienmodellen gebaseerd op partnerships met leveranciers uit de sector.

lees meer

Afbeelding digitaal 2.3
Afbeelding nevap2

Het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform

Voor het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform (NEVAP) verzorgde Performis de bouw en inrichting van een nieuwe verenigingswebsite op basis van onze eigen Hello Members cloudsoftware.

lees meer

Wil je meer weten over dit onderwerp? Of zou je graag eens kennis willen maken?

Neem contact op met:

Naam: Jem Peijnenburg
Telefoon:  073 689 58 89
Email: jem@performis.nl

Wij werken voor

bedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogobedrijfslogo