Een succesvolle exploitatie is de basis voor innovatie

Voor uw ledenorganisatie is het eigen magazine een onmisbaar instrument bij het boeien en binden van uw leden. Maar het is niet eenvoudig om succesvol in te spelen op de snelle transformatie van het medialandschap. De kennis- en informatievraag van uw leden verandert net als de behoeften van adverteerders en abonnees. Hoe reageert u hier op? En welke rol speelt ‘digitaal’ daarbij?

Antwoorden op deze vragen zijn niet eenvoudig. Zeker niet als de inkomsten uit advertenties en abonnementen dalen. De financiële ruimte om de goede kant op te bewegen is dan klein.

Performis helpt ledenorganisaties bij het succesvol aangaan van deze complexe uitgeefuitdaging. Hoe combineer je media-innovatie met een succesvolle exploitatie? Hoe speel je in op nieuwe behoeften van leden, lezers en adverteerders in combinatie met een gezonde financiële exploitatie?

Wij vinden samen met u een antwoord op deze vraag. Maar belangrijker: wij bieden concrete en bewezen oplossingen om uw exploitatie te verbeteren en van daaruit uw medium te innoveren in de door u gewenste richting.

https://www.performis.nl/wp-content/uploads/2017/05/NTVD-Media-Mock-Up-alles2-1-1100x344.11.png