Het Performis Publishing Platform voor ledenorganisaties

 

Alles wat u nodig heeft in één digitale oplossing

Performis heeft in eigen beheer een geavanceerd digitaal publishing platform ontwikkeld. Het platform bevat alle functionaliteiten en mogelijkheden die ledenorganisaties nodig hebben om hun magazine succesvol digitaal te publiceren: zowel redactioneel als commercieel.

High-end website en apps

Het Performis Publishing Platform bestaat uit een responsive website en gebruiksvriendelijke apps voor smartphone en tablet in IOS en Android. De website en apps kunnen ingezet worden in combinatie met een print-magazine of als zelfstandig digitaal medium.

Geen ontwikkelkosten

Ledenorganisaties kunnen op abonnementsbasis gebruik maken van het Performis Publishing Platform. Zo voorkomt u hoge ontwikkelkosten en bent u verzekerd van optimale continuïteit en permanente doorontwikkeling.

Uitgevoerd in uw huisstijl

Het platform is geheel op maat instelbaar voor uw publishing-behoefte en in uw eigen huisstijl. Zo combineren we een gezamenlijke technische ‘achterkant’ met een unieke maatwerk ‘voorkant’ voor uw organisatie.

Geautomatiseerd publishen van uw content in alle kanalen

Het CMS van het Performis Publishing Platform is gemaakt om crossmediaal te publishen. Dit betekent dat uw content voortaan met één keer invoeren automatisch wordt gepubliceerd op website, apps, digitale nieuwsbrieven en social-kanalen. Het CMS is eenvoudig koppelbaar met uw CMS voor uitwisseling van content.

//www.performis.nl/wp-content/uploads/2017/05/BU-Media.png