Ga door naar hoofdcontent
InformatieBiobased Inkopen – Duurzaam Inkoopplatform Overheid

Biobased Inkopen – Duurzaam Inkoopplatform Overheid

Performis is de ontwikkelaar, bouwer en uitgever van het webplatform www.biobasedinkopen.nl in opdracht van een consortium van overheden en kennisinstellingen. Het platform helpt inkopers bij de overheid en bedrijven bij het inkoopproces van biobased producten. Het platform draagt bij aan de ambitie van de overheid om de inkoop van duurzame producten te bevorderen. 

Biobasedinkopen.nl is ontwikkeld en ingericht op basis van onze unieke Hello Members cloudsoftware. Leveranciers kunnen eenvoudig hun biobased producten op het platform plaatsen, verwijderen of aanpassen via een geautomatiseerde portal. Inkopers kunnen via handige selectietools de producten selecteren die passen in hun aanbesteding.

Performis verzorgt als fullservice mediapartner niet alleen de ontwikkeling maar ook het dagelijks beheer en de verder uitbouw van Biobasedinkopen.nl.

Het project bevindt zich nog in de startfase. Steeds meer leveranciers weten hun weg naar Biobasedinkopen.nl te vinden. Wij verwachten dat in de loop van dit jaar het overgrote deel van de biobased producten in de markt in de database zal zijn ingevoerd.