Ga door naar hoofdcontent
InformatieCarriereplein voor Geo Informatici

Carriereplein voor Geo Informatici

Performis ontwikkelde voor Geo Informatie Nederland (GIN) een online platform voor arbeidsmarktcommunicatie. Het platform GeoCarrière heeft als doel vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te verbinden.

Het biedt een permanent overzicht van interessante werkgevers en opleidingsmogelijkheden en een actueel aanbod aan vacatures, stageplaatsen en afstudeeropdrachten. GeoCarrière is een uitbreiding op het online verenigingsplatform dat we eerder voor GIN ontwikkelden. Het platform versterkt het verdienmodel van de vereniging, omdat marktpartijen op commerciële basis hun organisatie, vacatures en opleidingen zichtbaar kunnen maken.

Performis is de fullservice-mediapartner van Geo Informatie Nederland. We zijn verantwoordelijk voor het uitgeven van het vakmagazine Geo-Info in print en online en verzorgden een formuleherontwikkeling en restyling. Ook realiseerden we een nieuw online verenigingsplatform en digitale nieuwsbrieven op basis van onze unieke Hello Members-cloudsoftware.

Tot slot bouwen we met onze innovatieve online-exploitatiemodellen succesvol aan het verdienmodel van de vereniging. We genereren meer inkomsten, waarmee nieuw beleid en meer toegevoegde waarde voor de leden kan worden bekostigd.