Ga door naar hoofdcontent
InformatieNederlandse Vereniging van Diëtisten

Nederlandse Vereniging van Diëtisten

Voor de Nederlandse Vereniging van Diëtisten realiseerden we een nieuwe verenigingswebsite, www.nvdietist.nl.

Het platform is gebaseerd op de door Performis ontwikkelde Hello Members-cloudsoftware en gebruikt vrijwel alle functies die de software biedt. Zo is er een uitgebreid Kenniscentrum, dat een overzicht bevat van behandelrichtlijnen en dat leden vakinhoudelijk ondersteunt. In de Loopbaanomgeving vind je vacatures, scholingen en opleidingen. Met een geïntegreerde congresmodule waarin het programma en de sprekers van congressen, seminars en overige events worden gepresenteerd, en waarin deelnemers zich direct kunnen inschrijven.

Websitebezoekers kunnen eenvoudig een passende diëtist vinden door te filteren op plaats en aandoening, of ziektebeeld. De zoekfunctie is met een datakoppeling verbonden met het CRM van de vereniging, waarin ledenmutaties doorlopend worden verwerkt. Dat houdt de zoekresultaten altijd up-to-date.

In de kiosk zijn alle nummers van het Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek opgenomen en er is een bibliotheek met een overzicht van boeken en proefschriften. Ook is er een speciale module voor publicatie van wetenschappelijke artikelen en er zijn inhoudsdossiers voor alle vakinhoudelijke en beleidsmatige thema’s.
Tot slot is in het platform een groot aantal exploitatiemodellen ingebouwd, dat het verdienvermogen van de vereniging versterkt.

Performis is al vele jaren fullservice-mediapartner van De Nederlandse Vereniging van Diëtisten. De samenwerking begon met het uitgeven van het Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een breed multimediapartnership waarin we samen met de vereniging print, online en business ontwikkelen.