Ga door naar hoofdcontent
InformatieWaarom Hello Members?

Waarom Hello Members?

Met onze Hello Members-cloudsoftware richten we geavanceerde digitale platforms in voor ledenorganisaties. 

We combineren de softwaremodules van je keuze tot een digitaal platform dat precies aansluit op je behoefte(n). Elk platform krijgt een unieke vormgeving, die aansluit op je huisstijl. Zo combineert Hello Members bewezen technologie ‘aan de achterkant’ met je eigen unieke vormgeving aan de voorkant.

Voor wie is Hello members ontwikkeld?

Hello Members ondersteunt Beroeps- en Brancheorganisaties en Patiëntenverenigingen met optimale digitale platforms voor:

  • Informatievoorziening
  • Communicatie intern en extern
  • Campaigning
  • Belangenbehartiging
  • Zichtbaarheid
  • Deskundigheidsbevordering
  • Kwaliteit
  • Ledenparticipatie en ledenbetrokkenheid
  • Opleiding en scholing
  • Arbeidsmarkt.

De voordelen van Hello Members

Je weet precies wat je krijgt

Onze Hello Memberscloudsoftware is kant-en-klaar voor je beschikbaar.Je digitale platform hoeft dus niet van ‘from scratch’ te worden ontwikkeld en gebouwd. Sterker nog: je kunt alle Hello Members-modules vooraf rustig bekijken en samen met onze adviseurs bepalen hoe je je ideale platform samenstelt uit kant-en-klare modules met bewezen functionaliteit. Zo weet je vooraf precies hoe je ideale platform eruit zal zien.

Korte doorlooptijd

Hello Members zorgt voor een korte doorlooptijd van projectstart tot de livegang. Geen ellenlange bouwtrajecten met tal van tegenvallers onderweg, maar een voorspelbaar traject met de zekerheid van een harde deadline.

Lage projectdruk

Hello Members zorgt voor een lage projectdruk binnen je organisatie. Kennis van digitaal bouwen is niet nodig. Je kunt je richten op de inhoud, Hello Members en onze specialisten doen de rest.

Veel functionaliteit voor een lage prijs

Alle denkbare functionaliteiten die communicatieprofessionals en redactieleden van ledenorganisaties nodig hebben zijn standaard onderdeel van de software. Hello Members biedt je dus maximale functionaliteit binnen je budget.

Gebruiksvriendelijk

Hello Members is WordPress-based en heeft een gebruiksvriendelijk CMS, met alle standaardmogelijkheden van WordPress en een flink aantal optimalisaties.

Doe het zelf

Hello Members biedt je veel mogelijkheden om je platform naar eigen inzicht in te richten en aan te passen. Onze helpdesk is tijdens kantooruren standby om je te helpen met tips en adviezen, zonder meerkosten!

Eenvoudig uit te breiden

Dankzij de modulaire opbouw kun je je digitale platform eenvoudig uitbreiden. Nieuwe modules klikken naadloos aan en werken direct samen met de bestaande modules op het platform.

Eenvoudig koppelbaar

Hello Members is eenvoudig koppelbaar met digitale systemen van andere leveranciers. Denk aan een CRM, een andere website of een e-mailprogramma. Dit maakt elk Hello Members-platform eenvoudig inpasbaar in je bestaande digitale architectuur.

Geen zorgen over onderhoud en updates

Je Hello Members-platform wordt door ons technisch onderhouden en geüpdatet op basis van een softwarelicentie. Zorgeloos en zonder dat je het merkt! Nieuw ontwikkelde functionaliteiten worden automatisch geüpload in alle platforms die op Hello Members draaien, dus ook op jouw platform. Zo kun jij je helemaal richten op de content en een succesvolle inzet van het platform richting je stakeholders.

Verdienmodellen

Hello Members bied je de mogelijkheid om digitale verdienmodellen in je platform te integreren. Zo biedt je jouw adverteerders, leveranciers, sponsoren en abonnees de nieuwste mogelijkheden en genereer je inkomsten voor je ledenorganisatie.