Ga door naar hoofdcontent
InformatieWerken bij

Werken bij

Performis is een goede werkgever. Dat durven we best zelf te zeggen. We geloven in mensen en in hun potentie om te groeien. En we geloven dat als je vertrouwen en ruimte geeft, je betrokkenheid en motivatie terug krijgt.

We gaan voor continuïteit. Zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Wij hebben niks met jobhoppers. We geven goede medewerkers gewoon een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en goede groeimogelijkheden. Zo houden we kennis en ervaring in huis en blijven we voor onze klanten een stabiele en betrouwbare partner.

Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Naar mensen die dezelfde bevlogenheid hebben als wij. Die met beide benen op de grond staan. En die willen werken in een uitdagende en afwisselende omgeving, zowel zelfstandig als in teamverband.

Zo kunnen we samen bouwen aan een succesvolle en gezonde organisatie waarin klantvriendelijkheid, teamspirit, collegialiteit en vrijheid vooropstaan. Ambitieuze mensen worden bovendien snel beloond, want we bieden veel doorgroeimogelijkheden.

Digital media manager

Word jij er blij van als een medisch specialist beter presteert dankzij jouw medium?

Dan vind je het vast een mooie uitdaging om onze online media uit te bouwen tot waardevolle kennis-, informatie- en ontmoetingsplekken voor hoogopgeleide professionals!

Als digital media manager ben je verantwoordelijk voor de inrichting, contentstrategie, en online marketing van jouw media. Je bent betrokken van planvorming tot uitvoering. Je denkt mee, adviseert, voert uit en helpt klanten en collega’s bij online uitdagingen.

Inrichting: Dankzij onze unieke Hello Members Cloudsoftware kun jij jouw media helemaal zelf inrichten en aanpassen. En je helpt klanten om de media die wij voor ze ontwikkeld hebben op de juiste manier in te richten en uit te bouwen. Of je nou realtime een menu of homepage aan wil passen, een e-learning wilt integreren of een leden community wilt starten, het kan allemaal.

Contentstrategie: Je zorgt dat content functioneel en visueel optimaal wordt aangeboden zodat medisch specialisten, paramedici en vakprofessionals snel en gemakkelijk de juiste kennis en informatie vinden. De content wordt meestal aangeleverd door redacties. Jij stelt samen met hen en met de publisher een contenstrategie op en bewaakt de uitvoering.

Marketing: Door permanente online marketing zorg je dat steeds meer professionals jouw media bezoeken. Want dat is de basis voor een succesvolle media-exploitatie door je collega’s van de afdeling verkoop.

Media: de digitale media waar jij verantwoordelijk voor wordt richten zich op uiteenlopende doelgroepen van artsen tot diëtisten en van geodata-specialisten tot overheidsinkopers. Je maakt dus kennis met hele verschillende werelden die elk om een eigen aanpak vragen.

 

Wie ben jij?

Wij zoeken een hele goede starter (HBO-Academisch) met een relevante opleiding (communicatie/marketing) of een doorstarter met een aantal jaren relevante werkervaring. We vinden in dat laatste geval je opleiding minder belangrijk maar je moet wel tenminste op HBO-niveau kunnen functioneren.

Je bent een rustige, goed georganiseerde professional. Je hebt gevoel voor tekst en een goed oog voor beeld. De visuele kwaliteit van onze media is bij jou in goede handen.

Je werkt graag zelfstandig maar je kunt ook goed samenwerken. Je durft je mening te geven maar je bent ook bereid om te leren.

Je kiest bewust voor een uitdaging bij een gespecialiseerd en kennisgericht bedrijf en voelt je thuis in een markt van hoogopgeleide professionals.

Je bent op zoek naar een werkgever die ruimte biedt om te leren en te groeien en waar je ook je volgende carrièrestappen kunt zetten.

 

Wie zijn wij?

Performis is een innovatief mediabedrijf. Onze groei is mede gebaseerd op onze Hello Members Cloudsoftware die we geheel in eigen huis hebben ontwikkeld. Dat maakt ons tot een voorhoedespeler in de markt van vakinformatie en ledenmedia.

We zijn geen hippe startup. Performis is een gezond volwassen bedrijf met een hele goede positie in de markt. We zijn gedegen maar ook heel erg innovatief. Daarom zoeken we in ons team naar een goede combinatie van ervaring (senior) en nieuwe energie en ideeën (junior).

Performis is een sociale en mensgerichte werkgever. En dat is bij ons geen modieus gepraat. Wij geloven er in dat als onze medewerkers groeien, wij als bedrijf groeien.

Wij bieden onze mensen goede arbeidsvoorwaarden, boven het marktgemiddelde. Maar belangrijker misschien nog wel: bij ons hoor je er echt bij en kun jij zijn en worden wie je bent.

 

“Bij ons hoor je er echt bij en kun jij zijn en worden wie je bent.”

 

Met wie werk je samen?

Je werkt in een team met een mix van leeftijden. Je werkt intern nauw samen met je teamleider, de publisher en collega’s van projectmanagement, softwareontwikkeling en verkoop. Extern werk je samen met contentleveranciers (tekst, beeld, video) en communicatieprofessionals van de beroeps/brancheorganisaties waar wij mee samenwerken.

Wat bieden wij?
Een baan in overleg in deeltijd vanaf 28 uur, of full time. Een startsalaris tussen € 2.400 en € 2.700,00 bruto per maand (o.b.v. full time, conform niveau Junior Expert in het salarishuis van de Dutch Digital Agencies) met goede doorgroeimogelijkheden en een pensioenregeling. Ruime opleidingsmogelijkheden en een mooie werkplek aan de rand van het Bossche stadcentrum, op loopafstand van het Centraal Station.

En omdat we op de bovenste verdieping zitten heb je elke dag een prachtig uitzicht over de binnenstad.

Reageren?

Is deze functie iets voor jou? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Carlien van der Steen, HR-managercarlien@performis.nl

Wil je eerst wat meer informatie dan kun je bellen, mailen of appen met Jem Peijnenburg, teamleider, 0627032434, jem@performis.nl.

 

De procedure

Je kunt op deze vacature reageren tot en met vrijdag 9 december. Je hoort uiterlijk 16 december of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op het kantoor van Performis in de week van 19 december. Wij houden rekening met voor jou passende tijden. Gesprekken ’s avonds zijn ook mogelijk.

Junior content specialist

Wil jij geen koerier of vakkenvuller zijn?

Kom aan je CV werken in een digitaal bedrijf!
Werk bij PERFORMIS voor artsen, psychologen
en andere professionals als…

Junior content specialist

  • Je zorgt dat beroepsartikelen, nieuwsberichten en andere content op de juiste wijze worden ingevoerd in onze digitale publishingplatforms.
  • Veel flexibiliteit. Jij bepaalt wanneer je werkt. Hierdoor kan je het goed combineren met je school/studie.
  • Thuiswerken is in overleg mogelijk.
  • Je krijgt een goed uurloon.
  • Je draait mee in een professioneel digitaal team waar je veel kunt leren.
  • Je werkt middenin de stad, vlak naast het station.
  • Je moet handig zijn met een muis! De rest leer je van ons.

Over ons

Performis is een digitale publisher voor allerlei beroepsgroepen zoals artsen, psychologen, dietisten, logopedisten, mondhygiënisten, oefentharepeuten, ergotherapeuten, geo-informatici en chemici. We zijn gevestigd in Den Bosch op het Emmaplein 4d, vlakbij het centraal station.

Interesse?

Stuur dan een mail met je contactgegevens en een motivatie van max. 100 woorden waarin je kort uitlegt waarom jij graag in aanmerking komt voor deze functie.

Je kunt mailen of bellen met Jem Peijnenburg, teamleider op jem@performis.nl  of 0627032434.

Open sollicitatie

Spreekt ons bedrijf je aan en zou je graag bij ons willen werken? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie en CV naar onze p&o-afdeling ter attentie van Carlien van der Steen, carlien@performis.nl.

Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.