Ga door naar hoofdcontent
InformatieWerken bij

Werken bij

Performis is een goede werkgever. Dat durven we best zelf te zeggen. We geloven in mensen en in hun potentie om te groeien. En we geloven dat als je vertrouwen en ruimte geeft, je betrokkenheid en motivatie terug krijgt.

We gaan voor continuïteit. Zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Wij hebben niks met jobhoppers. We geven goede medewerkers gewoon een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en goede groeimogelijkheden. Zo houden we kennis en ervaring in huis en blijven we voor onze klanten een stabiele en betrouwbare partner.

Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Naar mensen die dezelfde bevlogenheid hebben als wij. Die met beide benen op de grond staan. En die willen werken in een uitdagende en afwisselende omgeving, zowel zelfstandig als in teamverband.

Zo kunnen we samen bouwen aan een succesvolle en gezonde organisatie waarin klantvriendelijkheid, teamspirit, collegialiteit en vrijheid vooropstaan. Ambitieuze mensen worden bovendien snel beloond, want we bieden veel doorgroeimogelijkheden.

Accountmanager Media

Geloof jij net als wij dat verkopen anders kan, en moet?

Dan ben jij misschien de nieuwe Accountmanager Media bij Performis.

Verkopen is volgens ons een kwestie van adviseren en overtuigen op basis van argumenten. Bij ons bouw je een relatie op met je klant op basis van kennis en advies.

Wij geloven niet in targets. En zeker niet in een opgefokte salescultuur.

Bij ons werk je in een team met liefhebbers van het mediavak. Professionals die elke dag hun werk doen op basis van een sterke intrinsieke motivatie. Wij geloven dat dat tot betere prestaties leidt dan opgelegde targets.

Daarom is een baan bij Performis anders, leuker en bevredigender.

Tegelijkertijd vraagt het ook meer van je. Want bij ons krijg je veel vrijheid en dus ook veel verantwoordelijkheid.

 

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Media ben je verantwoordelijk voor de commerciële exploitatie van jouw eigen media. Je brengt markten in kaart en bereidt zelfstandig verkoop- en marketingacties voor. Je verkoopt mediaruimte en digitale campagnes aan nieuwe en bestaande klanten en je sluit complexe partnershipcontracten met grote partijen.

Je bent binnen het team betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen en de implementatie ervan. In bredere zin denk je mee over de ontwikkeling en digitalisering van onze media en bent betrokken van planvorming tot uitvoering.

 

Met wie werk je samen?

Je werkt in een team met een mix van leeftijden. Je werkt intern nauw samen met je teamleider, de uitgever en je collega van de verkoop binnendienst.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent een evenwichtige, goed georganiseerde professional. Je werkt graag zelfstandig maar je kunt ook goed samenwerken. Je durft je mening te geven maar je bent ook bereid om te leren.

Je kiest bewust voor een uitdaging bij een gespecialiseerd en kennisgericht bedrijf en voelt je thuis in markten van hoogopgeleide professionals.

Je bent sociaal, collegiaal, klantvriendelijk en hebt een natuurlijke overtuigingskracht.  Je hebt commerciële ervaring en functioneert op HBO niveau.

Je bent op zoek naar een werkgever die ruimte biedt om te leren en te groeien en waar je ook je volgende carrièrestappen kunt zetten.

 

Wie zijn wij?

Performis is een innovatief mediabedrijf. Onze groei is mede gebaseerd op onze Hello Members Cloudsoftware die we geheel in eigen huis hebben ontwikkeld. Dat maakt ons tot een voorhoedespeler in de markt van vakinformatie en ledenmedia.

We zijn geen hippe startup. Performis is een gezond en volwassen bedrijf met een hele goede positie in de markt. We zijn gedegen maar ook heel erg innovatief. Daarom zoeken we in ons team naar een goede combinatie van ervaring (senior) en nieuwe energie en ideeën (junior).

Performis is een sociale en mensgerichte werkgever. En dat is bij ons geen modieus gepraat. Wij geloven er in dat als onze medewerkers groeien, wij als bedrijf groeien.

Wij bieden onze mensen goede arbeidsvoorwaarden, boven het marktgemiddelde.

Maar belangrijker misschien nog wel: bij ons hoor je er echt bij en kun jij zijn en worden wie je bent.

 

Wat bieden wij?

 • Marktleidende media
 • Een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei
 • Een goede werk-privébalans (flexibiliteit)
 • Arbeidsvoorwaarden boven het marktgemiddelde waaronder een pensioenregeling
 • De functie kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • Een mooie werkplek aan de rand van het Bossche stadcentrum, op loopafstand van het Centraal Station. En omdat we op de bovenste verdieping zitten heb je elke dag een prachtig uitzicht over de binnenstad.

 

Reageren?

Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Stuur je motivatie en je CV dan voor 01 juni naar Performis BV, Carlien van der Steen (personeelszaken): carlien@performis.nl.

Voor vragen over de functie kun je bellen of mailen met Misha Stork, teamleider exploitatie, 0736895889, misha@performis.nl.

Junior content specialist

Wil jij geen koerier of vakkenvuller zijn?

Kom aan je CV werken in een digitaal bedrijf!
Werk bij PERFORMIS voor artsen, psychologen
en andere professionals als…

Junior content specialist

 • Je zorgt dat beroepsartikelen, nieuwsberichten en andere content op de juiste wijze worden ingevoerd in onze digitale publishingplatforms.
 • Veel flexibiliteit. Jij bepaalt wanneer je werkt. Hierdoor kan je het goed combineren met je school/studie.
 • Thuiswerken is in overleg mogelijk.
 • Je krijgt een goed uurloon.
 • Je draait mee in een professioneel digitaal team waar je veel kunt leren.
 • Je werkt middenin de stad, vlak naast het station.
 • Je moet handig zijn met een muis! De rest leer je van ons.

Over ons

Performis is een digitale publisher voor allerlei beroepsgroepen zoals artsen, psychologen, dietisten, logopedisten, mondhygiënisten, oefentharepeuten, ergotherapeuten, geo-informatici en chemici. We zijn gevestigd in Den Bosch op het Emmaplein 4d, vlakbij het centraal station.

Interesse?

Stuur dan een mail met je contactgegevens en een motivatie van max. 100 woorden waarin je kort uitlegt waarom jij graag in aanmerking komt voor deze functie.

Je kunt mailen of bellen met Jem Peijnenburg, teamleider op jem@performis.nl  of 0627032434.

Open sollicitatie

Spreekt ons bedrijf je aan en zou je graag bij ons willen werken? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie en CV naar onze p&o-afdeling ter attentie van Carlien van der Steen, carlien@performis.nl.

Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.