Ga door naar hoofdcontent
InformatieWerken bij

Werken bij

Performis is een goede werkgever. Dat durven we best zelf te zeggen. We geloven in mensen en in hun potentie om te groeien. En we geloven dat als je vertrouwen en ruimte geeft, je betrokkenheid en motivatie terug krijgt.

We gaan voor continuïteit. Zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Wij hebben niks met jobhoppers. We geven goede medewerkers gewoon een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en goede groeimogelijkheden. Zo houden we kennis en ervaring in huis en blijven we voor onze klanten een stabiele en betrouwbare partner.

Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Naar mensen die dezelfde bevlogenheid hebben als wij. Die met beide benen op de grond staan. En die willen werken in een uitdagende en afwisselende omgeving, zowel zelfstandig als in teamverband.

Zo kunnen we samen bouwen aan een succesvolle en gezonde organisatie waarin klantvriendelijkheid, teamspirit, collegialiteit en vrijheid vooropstaan. Ambitieuze mensen worden bovendien snel beloond, want we bieden veel doorgroeimogelijkheden.

Open sollicitatie

Spreekt ons bedrijf je aan en zou je graag bij ons willen werken? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie en CV naar onze p&o-afdeling ter attentie van Carlien van der Steen, info@performis.nl.

Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.