Ga door naar hoofdcontent
NieuwsGeo Informatie Nederland breidt mediapartnership uit

Geo Informatie Nederland breidt mediapartnership uit

Maandag 12 april 2021

Performis ontwikkelde voor Geo Informatie Nederland een online platform voor arbeidsmarktcommunicatie.

Het platform GeoCarrière heeft als doel vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te verbinden. Het biedt een permanent overzicht van interessante werkgevers en opleidingsmogelijkheden en een actueel aanbod van vacatures, stageplaatsen en afstudeeropdrachten.

GeoCarrière is een uitbreiding op het online verenigingsplatform dat we eerder voor GIN ontwikkelden. Het past in de ambitie van GIN om werkgevers, werknemers en studenten inhoudelijk optimaal te ondersteunen bij hun uitdagingen op de arbeidsmarkt. Mooi meegenomen is dat het platform ook het verdienmodel van de vereniging versterkt.

Performis is de fullservice-mediapartner van Geo Informatie Nederland. We zijn verantwoordelijk voor het uitgeven van het vakmagazine Geo Info in print en online en verzorgden vorig jaar een formuleherontwikkeling en restyling. Verder realiseerden we een nieuw online verenigingsplatform en digitale nieuwsbrieven op basis van onze unieke Hello Members-cloudsoftware.

Tot slot bouwen we met onze innovatieve online exploitatiemodellen succesvol aan het verdienmodel van de vereniging. We genereren meer inkomsten, waarmee nieuw beleid en meer toegevoegde waarde voor de leden kan worden bekostigd en behaald.