Ga door naar hoofdcontent
NieuwsOplossing voor hoge prijzen drukwerk?

Oplossing voor hoge prijzen drukwerk?

Woensdag 17 augustus 2022Afbeelding Oplossing voor hoge prijzen drukwerk?

De prijs van drukwerk is het afgelopen jaar flink gestegen als gevolg van stijgende kosten van papier en materialen. Afgelopen maanden ontving de Performis Drukwerkservice wekelijks nieuwe aanvragen van ledenorganisaties om hen te ondersteunen bij het drukken van het eigen magazine. In de meeste gevallen slagen wij er in de ledenorganisatie te helpen met lagere prijzen dankzij onze grootschalige inkoop bij Nederlandse en Vlaamse drukkers.

Performis heeft over de jaren een stevige positie opgebouwd bij de inkoop van zowel vellendrukwerk als rotatiedrukwerk. Die positie is gebaseerd op het grote jaarvolume dat we inkopen en de vertrouwenspositie die we hebben opgebouwd in de drukwerkmarkt. Onze klanten/ledenorganisaties profiteren hier van met lage prijzen voor drukken en sealen van het magazine eventueel in combinatie met onze lage portitarieven.

Zijn onze prijzen dan niet gestegen het afgelopen jaar? Jawel, ook onze prijzen zijn gestegen maar behoren nog altijd tot de laagste in de markt.

Voor een deel van onze klanten/ledenorganisaties is drukwerk onderdeel van een breder pakket uitgeefdiensten of digitale diensten. Een ander deel geeft het magazine zelf uit en maakt alleen gebruik van onze drukwerkservice vanwege de lage prijzen en de hoge kwaliteit.

Meer weten over de drukwerkservice van Performis? Neem contact op.

 

Jem Peijnenburg

Mail: Jem@performis.nl

Telefoon: 073-689 58 89