De Psycholoog

Een uitgave van het Nederlands Instituut van Psychologen

De Psycholoog is het vakblad voor de Nederlandse psycholoog. Het wordt gelezen door vrijwel de gehele beroepsgroep en behandelt alle aspecten van de beroepsuitoefening.

De Psycholoog verschijnt elf keer per jaar en wordt uitgegeven door het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Naast het magazine heeft De Psycholoog een eigen website, app en eigen social mediakanalen.

De redactie van deze titel bestaat uit een brede vertegenwoordiging van vakgebieden en universiteiten. In het magazine staan vier belangrijke pijlers centraal: wetenschap, beroepsuitoefening, nieuws & informatie en publicaties, promoties & congressen.

Performis verzorgt als uitgeefpartner van het Nederlands Instituut van Psychologen een groot aantal uitgeefactiviteiten voor De Psycholoog waaronder de verkoop van advertenties en banners; abonneebeheer; vormgeving, druk en distributie; fotografie, illustraties en infographics; bouw en beheer van tijdschrift de Psycholoog-website en een NIP-verenigingsapp voor tablet en smartphone.