Whitepapers

Whitepaper: Waarom black swans de publishingtoekomst bepalen. En wat je daar als ledenorganisatie van kunt leren.

Hoe maak je je medium toekomstbestendig nu het medialandschap zo snel verandert? Hans Peijnenburg, eigenaar/uitgever bij Performis zocht en vond een stukje van het antwoord  bij Nicolas Taleb: een wiskundige.

Taleb zegt in zijn visionaire boek ‘Black Swan’ dat de toekomst in het digitale tijdperk niet meer te voorspellen is door eenvoudigweg de huidige ontwikkelingen te extrapoleren. De toekomst, aldus Taleb, wordt steeds sterker bepaald door black swans: onverwachte gebeurtenissen die een enorme impact hebben in de werkelijkheid, die vooraf onmogelijk te voorspellen waren maar die achteraf volstrekt logisch en begrijpelijk zijn.

Lees in dit whitepaper waarom adverteerders leidend moeten worden in uw uitgeefplan. Hoe dit black swans voorkomt. En waarom juiste de redactie en de lezers hier van profiteren.

Whitepaper: Waarom ledenmagazines toekomstbestendiger worden als je uitgeven en publishen combineert.

Uitgevers van kranten, magazines en boeken worstelen al jaren met krimpende abonneebestanden, dalende advertentie-inkomsten en slinkende omzetten en marges. Volgens Hans Peijnenburg, uitgever/eigenaar bij Performis BV,  is dit opmerkelijk omdat de publishingmarkt de afgelopen tien jaar erg hard  is gegroeid.

Lees in dit whitepaper hoe je als uitgever profiteert van een booming publishingmarkt door te leren van de publishers.

//www.performis.nl/wp-content/uploads/2017/05/Black-swan.png

Ik wil graag toegang tot de whitepapers.

U ontvangt een link per mail die u toegang geeft.